Στις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες με εξοικονόμηση έως και 40%

Τροχαίο ατύχημα: Οδηγίες για την αποζημίωση σου

τροχαίο ατύχημα

Εάν εμπλέκεσαι είτε είσαι μάρτυρας σε τροχαίο ατύχημα:

1. Κάλεσε αμέσως την τροχαία και πρόσφερε την βοήθειά σου σε κάποιον που τραυματίστηκε. Σε ένα τροχαίο ατύχημα, μόλις λίγα λεπτά χρειάζονται για να οδηγηθεί σε θάνατο.

2. Κάλεσε την Φροντίδα Ατυχήματος για να καταγράψει το συμβάν και να ρυμουλκήσει το όχημά σου εάν κριθεί απαραίτητο.

3. Σε περίπτωση που είσαι εμπλεκόμενος σε τροχαίο ατύχημα (και εφόσον η εταιρεία του τρίτου ανήκει στον φιλικό) , συμπλήρωσε τη δήλωση φιλικού διακανονισμού με τον έτερο εμπλεκόμενο οδηγό και κράτησε χρήσιμα στοιχεία, όπως αριθμό κυκλοφορίαςστοιχεία ταυτότητας και στοιχεία επικοινωνίας. Εάν υπάρχουν μάρτυρες είναι σημαντικό να κρατήσεις και τα δικά τους στοιχεία.

Μην απομακρυνθείς ή φύγεις από τον τόπο του ατυχήματος σε καμία περίπτωση.

Η φροντίδα ατυχήματος μπορεί να σε εξυπηρετήσει 24 ώρες το 24ωρο!

Προσοχή! Ο νόμος προβλέπει ως χρονικό όριο τις 8 εργάσιμες ημέρες για να καταγραφεί το συμβάν ζημίας.

4. Αφού συμπληρωθεί η δήλωση ατυχήματος μαζί με το δίπλωμα και την άδεια τα στέλνεις στο email info@t4i.gr. Μόλις παραλάβουμε τα έγγραφα θα προχωρήσουμε στην διεκπεραίωση της ζημίας. Αν χρειαστούν παραπάνω πληροφορίες θα σας καλέσουμε άμεσα στο κινητό που μας δήλωσες.

5. Έπειτα μας στέλνεις τα πρωτότυπα τιμολόγια από το συνεργείο /φανοποιείο μαζί με φωτοτυπία την πρώτη σελίδα από το λογαριασμό τραπέζης σου και την ταυτότητα. Στην ταχυδρομική θυρίδα 1532 (ΤΚ 65302)

 

Σε περίπτωση που ο υπαίτιος οδηγός εγκαταλείψει τον τόπο ατυχήματος, είναι πολύ σημαντικό να σημειώσεις τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος και όποιο άλλο στοιχείο του συγκρατήσεις ( χρώμα , μάρκαμοντέλοιδιαίτερο χαρακτηριστικό) και να καλέσεις την Τροχαία και την Φροντίδα ατυχήματος για καταγραφή του συμβάντος και λήψη φωτογραφιών.

 

Όλες τις παραπάνω πληροφορίες μπορείτε να τις διαβάσετε αναλυτκά στο https://www.t4i.gr/diadikasia-zimias/

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.