Στις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες με εξοικονόμηση έως και 40%

Η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι υποχρεωτική και μας αφορά όλους.

astiki efthini asfaleia aftokinitou

Η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι υποχρεωτική και μας αφορά όλους.

 

Μέσα από το ασφαλιστήριο (ασφάλεια) του αυτοκινήτου μας καλύπτουμε την ευθύνη μας έναντι τρίτων, για ενδεχόμενες ζημιές που μπορεί να προκληθούν από λάθη ή παραλείψεις μας κατά την οδήγηση, προκαλώντας σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές σε αυτούς, είτε είμαστε ο ιδιοκτήτης είτε ο νόμιμος οδηγός του οχήματος.

Εφόσον είμαστε κάτοχοι αυτοκινήτου, υποχρεούμαστε να έχουμε καλύψει αυτό τον κίνδυνο, δηλαδή τον κίνδυνο της αστικής μας ευθύνης έναντι τρίτων, τον οποίο αναθέτουμε στην ασφαλιστική εταιρία μέσω του ασφαλιστηρίου συμβολαίου. Η ασφαλιστική εταιρία εκδίδοντας το ασφαλιστήριο του αυτοκινήτου μας, αναλαμβάνει αυτό τον κίνδυνο εξασφαλίζοντάς μας οικονομική προστασία.

 

Προαιρετικά, μπορούμε μέσω του ίδιου ασφαλιστηρίου συμβολαίου (μέσω της ίδιας ασφάλισης), να εξασφαλίσουμε και την αξία του αυτοκινήτου μας σαν περιουσιακό στοιχείο, έναντι κινδύνων που το απειλούν, όπως πυρκαγιά, φυσικά φαινόμενα, κλοπή, θραύση κρυστάλλων, ακόμη και τις ζημίες που μπορεί εμείς οι ίδιοι να προκαλέσουμε σε αυτό από λάθος χειρισμό.

Με τον ίδιο τρόπο, μέσα δηλαδή από το ίδιο ασφαλιστήριο και έναντι οικονομικού αντιτίμου, μπορούμε να εξασφαλίσουμε σημαντικά κεφάλαια προστασίας προσωπικού ατυχήματος, την νομική μας προστασία, αλλά και την οδική μας βοήθεια, ώστε να έχουμε πλήρη προστασία.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.