Στις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες με εξοικονόμηση έως και 40%

Είναι υποχρεωτική η ασφάλεια αυτοκινήτου;

Είναι υποχρεωτική η ασφάλεια αυτοκινήτου; Η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι υποχρεωτική και μας αφορά όλους.

Η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι υποχρεωτική και μας αφορά όλους.

 

Μέσα από το ασφαλιστήριο (ασφάλεια) του αυτοκινήτου μας καλύπτουμε την ευθύνη μας έναντι τρίτων, για ενδεχόμενες ζημιές που μπορεί να προκληθούν από λάθη ή παραλείψεις μας κατά την οδήγηση, προκαλώντας σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές σε αυτούς, είτε είμαστε ο ιδιοκτήτης είτε ο νόμιμος οδηγός του οχήματος.

 

Υποχρεωτική κάλυψη αστικής ευθύνης

Εφόσον είμαστε κάτοχοι αυτοκινήτου, υποχρεούμαστε να έχουμε καλύψει αυτό τον κίνδυνο, δηλαδή τον κίνδυνο της αστικής μας ευθύνης έναντι τρίτων, τον οποίο αναθέτουμε στην ασφαλιστική εταιρία μέσω του ασφαλιστηρίου συμβολαίου. Η ασφαλιστική εταιρία εκδίδοντας το ασφαλιστήριο του αυτοκινήτου μας, αναλαμβάνει αυτό τον κίνδυνο εξασφαλίζοντάς μας οικονομική προστασία.

 

Προαιρετικές καλύψεις στο ασφαλιστήριο σας

Προαιρετικά, μπορούμε μέσω του ίδιου ασφαλιστηρίου συμβολαίου (μέσω της ίδιας ασφάλισης), να εξασφαλίσουμε και την αξία του αυτοκινήτου μας σαν περιουσιακό στοιχείο, έναντι κινδύνων που το απειλούν, όπως πυρκαγιά, φυσικά φαινόμενα, κλοπή, θραύση κρυστάλλων, ακόμη και τις ζημίες που μπορεί εμείς οι ίδιοι να προκαλέσουμε σε αυτό από λάθος χειρισμό.

Με τον ίδιο τρόπο, μέσα δηλαδή από το ίδιο ασφαλιστήριο και έναντι οικονομικού αντιτίμου, μπορούμε να εξασφαλίσουμε σημαντικά κεφάλαια προστασίας προσωπικού ατυχήματος, την νομική μας προστασία, αλλά και την οδική μας βοήθεια, ώστε να έχουμε πλήρη προστασία.

 

Η τηλεματική στην ασφάλεια αυτοκινήτου

Σήμερα, υπάρχουν εταιρίες οι οποίες εφαρμόζοντας την τηλεματική στην ασφάλιση αυτοκινήτου, παρέχουν επιπλέον πρωτοποριακές υπηρεσίες, εξασφαλίζοντας πλήρη και απόλυτη προστασία με αμεσότητα και συνέπεια.

 

Δημιουργώντας συνδυασμούς καλύψεων σε συνάρτηση με άλλες χρήσιμες παραμέτρους, εξατομικεύουμε την ασφάλιση του οχήματός σας και σας εξασφαλίζουμε προνομιακές τιμές, κάνοντας την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας προσιτή και προσαρμοσμένη στις οικονομικές σας δυνατότητες και στο νέο οικονομικό περιβάλλον.

 

Εμείς και η ασφάλιση του αυτοκινήτου

Εμείς, δεσμευόμαστε να είμαστε πάντα δίπλα σας, παρέχοντάς σας τις πιο αξιόπιστες λύσεις της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, αλλά και τις απαραίτητες και χρήσιμες πληροφορίες και καθοδήγηση που χρειάζεστε για την ασφάλιση του οχήματός σας.

 

Εσείς και η ασφάλεια του αυτοκινήτου σας

Εσείς, έχετε πάντα την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε σύγχρονα προγράμματα που σας προτείνουμε, αυτό που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας και μάλιστα στις πιο συμφέρουσες τιμές.

 

Μαζί, θα επιτύχουμε την ασφαλή σας μετακίνηση!


Υπολογίστε μόνοι σας – εδώ, τη φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου και κερδίστε από τις εκπτώσεις και τις παροχές από πολλές ασφαλιστικές εταιρίες!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.